Principiile ROFERME – În ceea ce noi credem!

 

  • Apreciem și îi prețuim pe clienții noștri, lucrăm cu ei pentru a-i ajuta să crească și să aibă succes. Înțelegem că putem avea succes doar odată cu ei.
  • Ne ghidăm afacerea într-un mod onest și integru față de toate părțile cu care intrăm în contact.
  • Respectăm regulile de bază ale societății, tratându-i cu respect și demnitate pe toți angajații, clienții și furnizorii noștri.

Magazinul ROFERME este administrat de către firma EcoRope SRL, companie prezentă la nivel european în sectorul serviciilor de consultanță export/import.
Programul european Erasmus pentru Tinerii Antreprenori, program finanțat de Comisia Europeană, a fost punctul de start pentru începerea colaborărilor cu partenerii externi iar succesul EcoRope a fost recunoscut chiar de la începutul proiectului de către organizații din Danemarca și alte țări membre UE. Ca și apreciere, EcoRope a fost invitată de către Comisia Europeană să participe în anii 2011 și 2012 la European SME Week Summit precum și la gala de premieră Erasmus for Entrepreneurs Award Ceremony din anul 2012 unde a fost nominalizată la categoria “The Most Successful Post Relationship Cooperation”.
ROFERME este o extensie a activității EcoRope, dezvoltată cu scopul de a-i ajuta pe fermierii din România să cunoască și să înțeleagă mai bine noile tehnologii/tendințe din sectorul zootehnic și, în același timp, de a pune la dispoziția fermierilor servicii și produse de calitate.

 

site web: http://roferme.ro/