FABRICAT in RO

Organizația FabricatinRO a luat naștere în urma unei inițiative a unor tineri care, deși puteau părăsi în orice moment țara pentru a găsi un job mai bine plătit și pentru a avea un nivel de trai mai ridicat, au ales totuși să rămână în România.

Organizația promovează produsele autohtone, produse create, fabricate și distribuite în România, a căror producători susțin ciclul de dezvoltare a statului român, prin fabricarea produselor în țară, cu oameni din țară pe care îi plătesc și în urma cărora plătesc taxe la stat.

Aceste taxe la stat creează plus valoare economiei românești, duc la crearea noilor locuri de muncă și a noilor oportunități de investiții. De asemenea, aceste oportunități se pot materializa în afaceri prospere care să aducă bani în țară, producând autohton și distribuind la nivel național, produse de înaltă calitate pentru români.

Organizația FabricatinRO susține ideea conform căreia produsele cumpărate de către români aduc bani producătorilor și investitorilor, determinându-i pe aceștia să investească mai mult și mai efficient în produse, oferind astfel anumite standarde calitative ridicate. De asemenea, organizația susține faptul că produsele comercializate la nivel național aduc profit producătorilor autohtoni, aceștia nefiind nevoiți să trimită banii afară. Din acești bani ei plătesc taxe la stat și statul oferă noi oportunități financiare atât întreprinzătorilor, cât și cetățenilor, contribuind la fondul de pensii, fondul alocat sănătății, asigurărilor medicale și altor forme de beneficii materiale îndreptate spre cetățeni.

Astfel, banii care îi plătesc consumatorii pe anumite produse fabricate în România și cumpărate din România se întorc tot către ei în diverse moduri, acest ciclu fiind benefic pentru dezvoltarea economiei naționale. Dacă produsele sunt importate și sunt cumpărate de cetățenii români, banii ajung la agenții economici care îi trimit firmei producătoare din străinătate.  La fel, dacă produsele sunt importate, banii plătiți de consumatori ajung tot la firmele ce au produs și au vândut către România. În acest fel economia României se învârte în cerc, funcționând deficitar.

Inițiativa celor de la FabricatinRo este de a aduce la cunoștință aceste lucruri consumatorilor români și de a promova cumpărarea produselor 100% românești.

Prin site-ul www.fabricatinro.ro am început să scriem despre zonele frumoase din România care trebuiesc vizitate de noi, pentru ca din banii noștrii, pe care îi cheltuim într-un concediu să ramână la oamenii care au o pensiune, o cabana intr-un colț de munte, iar data viitoare când ne vom întoarce să sperăm că de banii noștri s-a mai renovat ceva.

Organizația fabricatinRO sugerează tuturor oamenilor să aleaga produsele locale, să dezvoltam fiecare regiune în parte și să ajutăm producatorii autohtoni din fiecare zonă geografică în parte să nu piardă lupta cu hypermarketurile. Odata ce alegem produsele locale evităm poluarea mediului, nefiind necesar un transport pentru acel produs.

Misiune și viziune

Misiunea organizației

Misiunea organizației FabricatinRO este aceea de a promova brandurile românești pe piață, de a promova și încuraja producătorii și de a susține cauza cumpărării produselor fabricate de aceștia pentru a susține ciclul de dezvoltare a economiei românești si de a promova turismul in Romania.

Viziunea organizației

Organizația FabricatinRO se percepe ca fiind o organizație ce activează în domeniul social pentru a susține o cauză de importanță maximă în cadrul societății românești. Dorește recunoaștere din partea publicului și dorește să reprezinte o adevărată dovadă de civism și responsabilitate socială.

De asemenea, dorește să ajute prin promovare nenumărați antreprenori să-și dezvolte afacerile pentru a ajuta la dezvoltarea ciclului economic al României. Organizația FabricatinRO susține cu tărie ideea că investiția unui consumator în produse românești este o investiție în el însuși. De aceea organizația dorește să aducă la cunoștință cât mai multor români cauza pentru care luptă și dorește să reprezinte pe viitor un adevărat punct de referință în viziunea producătorilor și  consumatorilor de produse autohtone.

Servicii online

 • Articol tip advertorial
  1. Contine mai multe informații despre produs/producator decât un banner
  2. Oferă posibilitatea cliențiilor să își exprime parerea prin comentarii
  3. Articolul este introdus pe slider
  4. Poate contine poze si videoclipuri
  5. Articolul ramane permanent pe site
  6. Conține un link către site-ul producatorului
 • Banner prima pagina – el reprezintă cea mai „pură” aplicare a publicităţii tradiţionale pe Web. Ca şi în cazul reclamelor tradiţionale, banner-ele trebuie să fie suficient de persuasive, într-un spaţiu mic; spre deosebire de reclamele tipărite, banner-ele au un efect care este direct şi precis măsurabil: numărul utilizatorilor care apasă pe banner poate fi măsurat.
 • Creeare site pentru producatorii locali care nu au site – prin colaborare directă cu twodesign.ro putem ajuta producatorii să aibă un site web online iar ulterior să ii promovăm

Contact: