Ai sub control performanta fiecarui utilizator

Defineste drepturi de acces specifice fiecarui utilizator in platforma Briobill.

  • Drepturi specifice pentru fiecare pagina 
  • Drepturi de acces doar la anumite firme din grup
  • Copiere drepturi de la un utilizator existent
  • Restrictionare utilizatori / puncte de lucru
drepturi de acces

Setarea accesului pe fiecare pagina in parte

Deoarece platforma Briobill integreaza diverse functii cu nevoi si cu performante diferite am dezvoltat posibilitatea optimizarii drepturilor de acces la date dependent de acestea.
Modul de dezvoltare a platformei Briobill permite ajustarea drepturilor de utilizare in functie de procesele gestionate dar si in stricta legatura cu necesarul de informatie impus de sarcinile curente ale Utilizatorului.

Pentru a asigura gestionarea corecta a datelor confidentiale, administratorul contului Briobill poate defini foarte riguros nivelul de acces al fiecarui utilizator, considerand nevoile acestuia in desfasurarea activitatii, modul de evaluare a performantei dar si securitatea datelor confidentiale ale clientilor si afacerii.

In ajutorul administratorului de cont am definit posibilitatea editarii drepturilor de utilizator cat mai detaliat permitand alocarea utilizatorilor pe Puncte de lucru, Serii de facturi emise cat si Limitele de credit client acceptabile.

Alege si Tu sa facturezi simplu si rapid Incearca-l gratuit

Simplificarea si transparenta proceselor

Accesul unui utilizator se permite prin definirea unui identificator de utilizator unic si o parola aferenta, ce permite diferentierea actiunilor intreprinse in platforma BrioBill si utilizarea tuturor setarilor predefinite ale utilizatorului.

Pentru pachetele de cont ce permit utilizarea de functiuni complexe numarul de utilizatori definiti poate fi mai mare, aceasta permitand acordarea accesului atat angajatilor interni cat si contabilului, oferind o transparenta marita si un parteneriat productiv atat intern cat si in relatie cu functiunile adiacente.

utilizatori
export date

Copiere drepturi

Pentru situatiile in care se impune definirea unui numar mare de utilizatori cu drepturi similare, untilizatorului nou i se pot copia drepturile unui utilizator existent. Astfel trebuie sa se seteze doar eventualele diferente.

Prin setarile utilizatorului performanta acestuia poate fi monitorizata si reusitele pot fi usor observate si sarbatorite.