Covor Personalizat

 

Servicii complete prestate de o echipă profesionistă
Suntem parteneri de încredere care oferă servicii de vănzare carpete lavabile, apreciem că, folosind covoarele noastre veți reuși să menţineţi aspectul şi curăţenia spaţiilor Dumneavoastră interioare atât în prezent, cât şi pe termen lung. Noi nu livrăm doar carpete, oferim soluţii practice şi servicii de personalizare.

Aspect şi curăţenie impecabilă
Soluţiile de calitate susţin imaginea corespunzătoare a spaţiilor Dumneavoastră interioare. Carpetele amplasate corect îmbunătăţesc funcţionalitatea şi aspectul spaţiilor din clădirile Dumneavoastră. Carpetele de calitate de la COVORPERSONALIZAT menţin pardoselile curate, igenizate şi le protejează de zgârieturi, iar serviciul de personalizare este un instrument pentru intărirea brandu-ului Dumneavoastră şi o cale de interacţiune cu oaspeții Dumneavoastră.
Folosind covoarele noastre timpul alocat pentru curăţenie şi costuri se reduce considerabil.
Nici traficul intens nu atenuează caracteristicile foarte bune ale carpetelor COVORPERSONALIZAT, care sunt produse de înaltă calitate și de necesitate pentru clienții noștri.

Experienţa unor servicii de calitate
În calitate de partener, Dumneavoastră câştigaţi si datorită consecvenței noastre de a alege procese şi materiale care protejează mediul înconjurător.

COVORPERSONALIZAT, un serviciu profesional!

site web: http://www.covorpersonalizat.ro/