Comunica mai usor cu contabilul tau

Contabilitate primara in BrioBill

  1. Registru de casa
  2. Raport NIR contabilitate
  3. Emiterea facturilor fara consum de hartie
contabilitate primara

Alege si Tu sa facturezi simplu si rapid Incearca-l gratuit

Am implementat in BrioBill functionalitati speciale pentru a face atat munca ta cat si cea a contabilului tau, mai usoara. Folosind BrioBill, unele date nu vor mai trebui introduse de 2 ori, si in programul de facturare si in cel de contabilitate. Ele pot fi exportate din BrioBill direct in format recunoscut de catre unul din cele mai folosite programe de contabilitate: SAGA.

Poti acorda in program drepturi de utilizator si contabilului tau. Astfel acesta va avea acces la toate datele necesare cand si unde are nevoie.

registru de casa

Registru de casa

Din incasarile / cheltuielile de tip numerar, inregistrate in sistem, BrioBill iti construieste automat registrul de casa.

Poti emite si dispozitiile de plata / incasare direct din program

Contabilul tau poate verifica astfel prin utilizatorul sau propriu casa firmei direct online, sau poti tipari registrul de casa zilnic pentru dosar.

Alege si Tu sa facturezi simplu si rapid Incearca-l gratuit

raport nir contabilitate

Raport NIR contabilitate

Pentru a preveni aparitia unor discrepante intre stocul real al firmei, si cel prezent in contabilitate, BrioBill are incorporat unele rapoarte de gestiune special concepute pentru contabilitate.

Aceste rapoarte ii dau contabilului tau o imagine clara atat despre intrarile de gestiune cat si despre miscarile de marfa intr-un interval de timp.

Emiterea facturilor fara consum de hartie

Cand emitem o factura din BrioBill, nu trebuie s-o tiparim. Putem s-o trimitem direct pe email clientului nostru.
Din moment ce nu avem hartii, nu le putem pierde. Si contabilul nostru va gasi toate datele de care are nevoie direct in program.
Chiar putem sa setam ca BrioBill sa trimita o copie la fiecare factura emisa si contabilului nostru. Astfel acesta ne poate atentiona imediat daca cumva emitem o factura gresita sau care nu ne favorizeaza.

facturi online briobill